HEJ!

Jag heter Lotte Kölare och har jobbat som Art director, grafisk formgivare och illustratör sedan 1997. Jag har lång erfarenhet av att jobba med både små och stora uppdrag. Kunderna har varit olika stora, från SAS och SEB till små pro bono-kunder. Jag har lärt känna många i branschen så om du behöver ett team kan jag fixa det med. Jag älskar mitt jobb och jag har svårt att tänka mig något annat yrke. Nja, det skulle vara trädgårdsmästare isåfall men det får jag utlopp för på vårat landställe i Julita, där jag odlar grönsaker, kryddor och blommor. 

 

Du kanske jobbar på en reklam- eller inhousebyrå. Plötsligt har ni fått in så mycket jobb att ni inte hinner med. Då kan du kontakta mig!

 

Eller så har du ett företag som behöver en grafisk profil, en företagspresentation i form av en folder, en hemsida eller en annonskampanj. Då kan du kontakta mig!

 

Hur som helst så kan jag hoppa in på projektanställning, vikariat, eller som räddaren i nöden på timme. Oavsett så kan du räkna med att jag kommer att göra mitt allra bästa och lite till. Hoppas att vi ses!

 

//Lotte